Beach Cleanup Thailand

Jouw steun maakt impact!

Met trots kondigen we onze grootste Beach Cleanup tot nu toe aan!  Op 24 februari 2020 organiseren we een grote in impactvolle beach clenaup in Thailand. De stranden van Coral Island en Racha Noi zullen door een 50-koppige crew van MBRC worden schoongemaakt.  Al het plastic en ander afval zal gescheiden worden en verwerkt door gecertificeerde recycling fabrieken. Deze maken van het afval grondstoffen die worden gebruikt voor onze garens om er vervolgens mooie producten van te maken.  En de opbrengsten van deze producten gebruiken we weer voor onze projecten. Dat is hoe we de cirkel rond maken. Dat is hoe we impact maken. Dat is hoe we bijdragen aan een schonere oceaan.

Etos vaderdag 2019

Promotie in 500 winkels van drogisterijketen Etos tijdens Vaderdag 2019. Exclusieve collectie van 4 MBRC bracelets voor Vaderdag. Ruim € 11.000 donatie voor Plastic Soup Foundation.

  • In 500 winkels van Etos in Nederland
  • Verkoop via toonbankdisplay
  • Tijdens vaderdag 2019
  • Ruim € 11.000 donatie voor Plastic Soup Foundation
Previous
Next

WORLD CLEANUP DAY 2019

MBRC the ocean was in 2019 een van de trotste sponsoren van World Cleanup Day. Meer dan 15.000 deelnemers en ruim 77.000 stuks afval opgeruimd. Geweldig resultaat!

CASH DONATIONS TO FOUNDATIONS

Sinds de introductie van MBRC the ocean hebben we meer dan € 90.000 cash gedoneerd aan o.a. Plastic Soup Foundation. Een fantastisch bedrag waarmee belangrijke projecten kunnen worden gefinancierd!